Antena 3 CNN Actualitate Locale Microbuz cu muncitori distrus într-un copac, accident grav în zona Pădurea Sarului din Olt

Microbuz cu muncitori distrus într-un copac, accident grav în zona Pădurea Sarului din Olt

Un microbuz plin cu muncitori a fost distrus într-un copac, iar cinci oameni au fost răniţi şi au ajuns la spital, după un grav accident în zona Pădurea Sarului din judeţul Olt.

Microbuz cu muncitori distrus într-un copac, accident grav în zona Pădurea Sarului din Olt
Sursa foto: Antena 3
de Loredana Chimoiu    |    31 Aug 2021   •   09:00

Un microbuz plin cu muncitori a fost distrus, iar cinci oameni au ajuns de urgenţă la spital în urma unui grav accident produs pe DN 65, în zona Pădurea Sarului din judeţul Olt.

Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, în momentul în care şoferul microbuzului conducea spre Balş. În total, în microbuz se aflau cinci bărbaţi.

La un moment dat, în zona Pădurea Sarului, şoferul a pierdut controlul direcţiei, iar microbuzul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul microbuzului a rămas încarcerat, prins între fiarele contorsionate ale microbuzului.

Alţi şoferi, martori la cumplitul accident, au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul salvatorilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Microbuz plin cu muncitori, accident grav în zona Pădurea Sarului din Olt

La locul accidentului s-au deplasat poliţiştii rutieri, echipaje SMURD, echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, dar şi pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Şoferul, rămas încarcerat, a fost scos de pompierii de la Descarcerare şi predat unui echipaj medical care l-a transportat la spitalul din Slatina.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 40 şi 55 de ani, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Slatina, dar şi la spitalul din Balş.

Şoferul, dar şi un alt pasager, transportaţi la Slaina, sunt în stare gravă.

×
Subiecte în articol: Pădurea Sarului accident Slatina
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close