Antena 3 CNN Actualitate Locale "Drum lin, îngeraş!". Miruna, o studentă la Medicină, s-a stins din viaţă la doar 19 ani, după săptămâni de chin

"Drum lin, îngeraş!". Miruna, o studentă la Medicină, s-a stins din viaţă la doar 19 ani, după săptămâni de chin

Miruna-Ioana Pîslaru, o tânără din Focșani, studentă la Medicină, s-a stins din viață răpusă de o boală groaznică, la doar 19 ani.

"Drum lin, îngeraş!". Miruna, o studentă la Medicină, s-a stins din viaţă la doar 19 ani, după săptămâni de chin
Sursa foto: Facebook | Pîrslaru Miruna
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mar 2024   •   14:20

O întreagă comunitate se află în stare de șoc după ce Miruna a fost răpusă de o boală crâncenă la doar 19 ani. Tânăra era studentă la Facultatea de Medicină şi era fiica unor cunoscuți medici din Focşani. 

Ea a fost răpusă de un anevrism cerebral pe care l-a suferit în timpul sesiunii universitare.

Cu toate că tânăra se afla în comă, rudele și apropiații acesteia s-au rugat până în ultima clipă ca Miruna să se facă bine. Pe rețelele de socializare, oamenii au mobilizat resursele pentru a o sprijini pe Miruna cât au putut ei, potrivit Ziarul de Vrancea.

Mai mulţi oameni s-au strâns în diferite locuri din Focşani, acolo unde au format un lanţ uman şi s-au rugat pentru Miruna, însă destinul a fost mult prea crunt pentru ea.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Miruna Pîslaru

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Primarul din Focşani, Cristi Valentin Misăilă, a postat un mesaj de condoleanţe în urma tragicei veşti a morţii tinerei.

"Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme!

Studentă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pîslaru avea foarte multe lucruri bune de făcut în această lume, pe care a lăsat-o în urmă atât de brusc și dureros, pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o.

A fost un copil excepțional, dovadă și faptul că, luna trecută, întreaga comunitate s-a strâns într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate", a scris primarul din Focşani, într-o postare pe Facebook.

Secția în care a început să lucreze ca studentă a fost și locul în care Miruna și-a găsit sfârșitul. Ea era studentă la Facultatea de Medicină Grigore T. Popa din Iași. Acum, părinții ei se pregătesc pentru funeralii.

ℹ️Sunt alături de familia tinerei Miruna-Ioana Pîslaru, care ne-a părăsit mult prea devreme❗️ ✅Studentă a Universității...

Publicată de Cristi Valentin Misăilă pe Luni, 4 martie 2024

×
Subiecte în articol: studenta medicina a murit anevrism cerebral
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close