Antena 3 CNN Actualitate Locale Monumentele unei comune din Olt stârnesc hohote de râs. Cum arată Turnul Eiffel din satul Paris - VIDEO

Monumentele unei comune din Olt stârnesc hohote de râs. Cum arată Turnul Eiffel din satul Paris - VIDEO

O comună din Olt a devenit celebră datorită unor monumente care stârnesc hohote de râs. La intrarea în localitatea Optaşi se învârt în vânt, opt aşi. Iar unul dintre satele comunei, care se numeşte Paris, are la intrare, evident, un Turn Eiffel pentru a le reaminti oamenilor unde se află.

Monumentele unei comune din Olt stârnesc hohote de râs. Cum arată Turnul Eiffel din satul Paris - VIDEO
de Iulia Orgo    |    07 Feb 2020   •   10:41

Marin Scurtu, primarul comunei Optaşi, spune că este patriot şi mândru că toate aceste monumente vor aduce turişti în localitate.

Pe lângă idei şi imaginaţie, edilul mai are şi simţul umorului. Primarul spune că ideea i-a venit de la numele comunei, care se numeşte Optaşi.

''Aşii i-am scos din mânecă şi din pălărie. Aici există tot nişte aşi. E mai frumos la Paris de Olt. Eu sunt mai patriot şi aşa zic, e mai frumos la noi'', spune Marin Scurtu

Cât despre Turnul Eiffel din satul Paris, edilul a spus că acesta ar trebui să fie ''o emblemă a localităţii''.

''Dacă avem satul care se numeşte Paris, de ce să nu punem şi o emblemă a oraşului Paris din Franţa. Dar nici Parisul meu nu e ca cel franţuzesc, nici turnul meu nu e ca cel din Parisul franţuzesc'', spune Marin Scurtu, primarul comunei Optaşi.

Oamenii se arat încântaţi de ideile primarului şi sunt mândri cu monumentele pe care acesta le-a ridicat.

Monumentele unei comune din Olt stârnesc hohote de râs. Cum arată Turnul Eiffel din satul Paris

 

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close