Antena 3 CNN Actualitate Locale Un motociclist și-a pierdut viața, după un accident ciudat în Vama Veche

Un motociclist și-a pierdut viața, după un accident ciudat în Vama Veche

Un motociclist în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața, astăzi, după un accident ciudat produs în Vama Veche, Constanța.

Un motociclist și-a pierdut viața, după un accident ciudat în Vama Veche
17 Mai 2020   •   13:08

Totul s-a produs, astăzi, la intersecția străzii Albatros din Vama Veche cu DN 39.

UPDATE 14.00. Cu toate că inițial medicii au reuit să îl readucă la viață pe tânărul motociclist, acesta a decedat câteva zeci de minute mai târziu, atunci când a intrat, din nou, în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitat.

Tânărul a ieșit de pe strada laterală, în drumul național, iar la un moment dat i s-ar fi blocat accelerație. Astfel, el a pierdut controlul direcției și a căzut de pe motocicletă, rănindu-se foarte grav.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență 'Dobrogea', la locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD și un echipaj SAJ C.

Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, iar în scurt timp au reușit să îl readucă la viață pe tânăr.

Un elicopter SMURD s-a deplasat la fața locului, l-a preluat pe tânărul rănit și l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

"Bărbatul de 33 de ani a fost preluat (in stare gravă) de echipajul SAJ pentru a fi transportat la spitalul Mangalia de unde urma sa fie preluat de elicopter. În timpul transportului starea pacientului s-a înrăutățit (stop cardiorespirator) fiind efectuate manevre de resuscitare atât pe timpul transportului, dar și la ajungerea la spital. Din păcate, din cauza traumatismelor grave, în ciuda tuturor eforturilor de a-i salva viata, medicii au fost nevoiți sa declare decesul", se arată într-o informare a ISU Dobrogea.

×
Subiecte în articol: Vama Veche
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close