Antena 3 CNN Actualitate Locale Ninge ca-n poveşti la munte! Stratul de zăpadă are deja câţiva centimetri

Ninge ca-n poveşti la munte! Stratul de zăpadă are deja câţiva centimetri

Ninge abundent în zona de munte! Deja s-au depus câţiva centimetri de zăpadă, iar peisajul de martie s-a transformat într-o poveste de iarnă.

Ninge ca-n poveşti la munte! Stratul de zăpadă are deja câţiva centimetri
Sursa foto: Captură video Facebook/Complex Montana - Straja
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2024   •   15:09

Ninge abundent în staţiunea montană hunedoreană Straja! Cei care credeau că sezonul sporturilor de iarnă s-a încheiat din cauza lipsei zăpezii, au acum motiv de bucurie.

Stratul de zăpadă de pe pârtii este consistent, iar iubitorii sporturilor de iarnă, dar şi turiştii sunt aşteptaţi la munte.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu ninsoarea din staţiunea montană Straja.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oamenii se arată fericiţi de faptul că ninge la munte şi au comentat în mediul online, însă sunt şi internauţi care ştiu să facă haz de necaz.

"V-am zis eu că vine iarna primăvara asta", "Cea mai bună veste!", "3 zile si 3 nopți să-i dea!", sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe reţelele de socializare.

Meteorologii au emis o informare de ploi, de lapoviţă şi de ninsori pentru toată ţara şi spun că vremea se va schimba radical în următoarele zile.

‼️LIVE‼️ S-a întors iarna? Noi vrem să credem că nu a plecat niciodată! Ninge acum abundent în Straja! Noi începem să pregătim “începutul iernii” voi vă pregătiți să veniți la schi! — ?Informații legate de domeniul schiabil: ?: www.skistraja.ro ?Informații legate de cazare: ?: 0722 780 615 ?: office@skistraja.ro — ⛷️Informații lecții de schi & snowboard: ?@scoala de schi si snowboard straja #skistraja #straja #strajalupeni #statiuneastraja #skiromania #skislope #romania #hunedoara #lupeni #strajaresort #skistraja #complexmontana #daosforest #pensiunearetezat

Publicată de Complex Montana - Straja pe Miercuri, 6 martie 2024

 

 

 

×
Subiecte în articol: Straja zapada
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close