Antena 3 CNN Actualitate Locale O maşină de lux a fost lovită de tren: O tânără de 18 ani a ajuns la spital

O maşină de lux a fost lovită de tren: O tânără de 18 ani a ajuns la spital

O maşină de lux a fost lovită de tren: O tânără de 18 ani a ajuns la spital
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Iul 2016   •   12:26

O maşină de lux a fost lovită de tren în comuna Ţânţăreni, Gorj, după ce şoferul autoturismului nu a acordat prioritate garniturii, se menţionează într-un comunicat postat marţi pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de un participant la traficul rutier despre faptul că în comuna Ţânţăreni, la trecerea la nivel cu calea ferată, s-a produs un eveniment rutier.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 57 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Craiova, proprietate personală, la trecerea la nivel de cale ferată din satul Floreşti nu a acordat prioritate de trecere unui tren personal, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, o pasageră de 18 ani din oraşul Târgu-Cărbuneşti, aflată pe scaunul din dreapta al autoturismului, a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Turceni, unde i-au fost efectuate investigaţii medicale, nefiind internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", se menţionează în comunicat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident feroviar accident masina de lux
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close