Antena 3 CNN Actualitate Locale Peisaje de poveste, lecții de echitație și parc de aventură, într-o localitate din județul Harghita

Peisaje de poveste, lecții de echitație și parc de aventură, într-o localitate din județul Harghita

Dacă vă doriți o escapadă în natură, cu peisaje desprinse parcă din poveștile copilăriei, atunci musai să alegeți județul Harghita.

Peisaje de poveste, lecții de echitație și parc de aventură, într-o localitate din județul Harghita
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    15 Mai 2023   •   14:39

În localitatea Calonda, un localnic a construit un complex turistic în cadrul căruia vizitatorii pot lua ore de echitație, se pot distra în parcul de aventură și chiar pot trăi momente unice dacă se cazează în căsuța din copaci.

Zece zile a durat construcția casei din copaci din localitatea Calonda. Totul, după un model unicat.

Și nu este singură atracție a complexului turistic. Cei mai mulți turiști vin aici pentru școala de echitație. Sunt 40 de cai pe care sunt instruiți vizitatorii.

”Organizăm foarte multe tabere, mai ales pentru copii, dar și pentru adulți. Pentru copii, taberele sunt pentru 5 zile, de luni până vineri. Pentru adulți facem așa weekenduri sau weekend lung, pentru că adulții nu prea au timp de așa ceva”, a spus Demeny Elemer, proprietarul complexului.

Pe lângă orele intensive de echitație pe un domeniu de aproximativ 100 de hectare, turiștii sunt așteptați de gazde și cu bucate dintre cele mai savuroase.

Tabarele se organizează pentru copii de peste 7 ani, iar o săptămână în cadrul complexului, cu mâncare și cazare incluse, costă 1.000 de lei de persoană.

×
Subiecte în articol: calonda Harghita
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close