Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist din Slobozia, bătut de trei bărbaţi după un control în trafic. Agentul, filmat când îi loveşte cu picioarele, după ce mascaţii i-au încătuşat

Poliţist din Slobozia, bătut de trei bărbaţi după un control în trafic. Agentul, filmat când îi loveşte cu picioarele, după ce mascaţii i-au încătuşat

Este anchetă la Slobozia după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o bătaie în plină stradă. Unul dintre protagonişti este chiar un agent de la Rutieră la IPJ Ialomiţa.

de Cristi Popovici    |    12 Ian 2023   •   11:29

Potrivit IPJ Ialomiţa, scandalul a început după ce o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist de la Rutieră şi un agent de la Poliţia locală Slobozia a încercat să legitimeze o şoferiţă care parcase într-o zonă interzisă. 

Poliţiştii au intrat în conflict cu soţul şoferiţei care i-ar fi reproşat celui de la Rutieră că are ceva cu soţia lui pe care ar mai fi oprit-o în trecut. În ajutorul bărbatului au venit şi mai mulţi prieteni ai acestuia, moment în care agentul de la rutieră a chemat în sprijin trupele de intervenţie.

Filmarea de amatori surprinde exact momentul când mascaţii ajung la intervenţie şi îi pun la pământ pe bărbatul recalcitrant şi pe prietenii săi care se îmbulzeau cu poliţiştii.

Pe aceleaşi imagini se vede însă că acelaşi poliţist de la rutieră îi loveşte cu picioarele pe bărbat şi doi dintre scandalagii, după ce aceştia erau imobilizaţi la pământ de către mascaţi.

În cazul de faţă este deschis un dosar penal, la Parchet, în care cei trei tineri sunt cercetaţi pentru ultraj, pentru că i-ar fi lovit şi i-ar fi ameninţat pe poliţişti.

De asemenea, poliţistul care este filmat că îi loveşte pe tineri când ei sunt deja la pământ este cercetat pentru purtare abuzivă.

×
Subiecte în articol: slobozia politisti rutiera Ialomița
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close