Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii din Constanța s-au luptat minute în șir cu un bărbat care a traversat neregulamentar și a refuzat să se legitimeze. Incidentul a fost filmat (VIDEO)

Polițiștii din Constanța s-au luptat minute în șir cu un bărbat care a traversat neregulamentar și a refuzat să se legitimeze. Incidentul a fost filmat (VIDEO)

Un bărbat din Constanța a traversat printr-un loc nepermis, iar când a fost rugat de oamenii legii să se legitimeze a refuzat și a devenit recalcitrant. 

Polițiștii din Constanța s-au luptat minute în șir cu un bărbat care a traversat neregulamentar și a refuzat să se legitimeze. Incidentul a fost filmat (VIDEO)
Sursa foto: foto- Facebook
21 Feb 2020   •   16:48

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, în zona Gării. Polițiștii s-au luptat minute în șir cu pietonul încăpățânat și pus pe ceartă. 

Fiindcă a refuzat să se legitimeze, polițiștii s-au văzut nevoiți să-l urce în mașină și să-l ducă la secție. Lucrurile nu au fost atât de simple pentru că bărbatul a început să se smucească și să opună rezistență. 

La fața locului au mai venit alți cinci agenți și împreună au reușit să-l încătușeze pe tânăr și să-l urce în autospecială. 

"Deoarce indisciplina pietonală se numără printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, în cursul de astăzi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traversării neregulemantare. În acest context, poliţiştii au identificat un bărbat care travesra strada neregulamentar. 

Acesta a fost somat să se oprească, a refuzat să se legitimeze. Mai mult, a devenit recalcitrant, motiv pentru care colegii mei l-au imobilizat, l-au încătuşat şi l-au condus la sediul Serviciului Rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Bărbatul s-a ales că o amendă de 290 de lei pentru traversare neregulamentară și cu 1500 de lei, pentru refuz de legitimare.

×
Subiecte în articol: politisti
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close