Antena 3 CNN Actualitate Locale Preotul Aurel Lup a murit subit pe marginea drumului, înainte de a veni SMURD. Părintele oprise maşina pentru că i se făcuse rău

Preotul Aurel Lup a murit subit pe marginea drumului, înainte de a veni SMURD. Părintele oprise maşina pentru că i se făcuse rău

Pierdere mare pentru lumea bisericească din România, după ce a murit unul dintre cei mai iubiţi preoţi care a slujit timp de 40 de ani. 

Preotul Aurel Lup a murit subit pe marginea drumului, înainte de a veni SMURD. Părintele oprise maşina pentru că i se făcuse rău
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    25 Apr 2023   •   13:20

Părintele Aurel Lup era foarte iubit de comunitatea de credincioși ai parohiei "Adormirea Maicii Domnului" din Aleșd, Bihor.

Părintele Petru Aurel Lup s-a ridicat la ceruri, lăsând un mare gol printre credincioșii din oraș, care îi ascultau vorbele cu har și povețele pline de înțelepciune. 

Preotul era cunoscut iubitorilor de credință autentică și de înaltă spiritualitate prin vorbele sale de o vibrație divină.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, nefericitul incident a avut loc în apropierea localității Săbolciu, pe marginea drumului DN1. 

Din primele investigații, polițiștii au descoperit că bărbatul ar fi oprit mașina pe care o conducea pentru că i se făcuse rău. 

Pasagerul din mașină a solicitat intervenția personalului medical apelând 112. Însă, în ciuda manevrelor de resuscitare, șoferul a fost declarat mort de către medicul legist prezent la fața locului, potrivit bihon.ro.

"Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! După cei peste 40 ani în care a slujit pe pământ a fost chemat să slujească în Ceruri!!!", a scris pe Facebook primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca.

×
Subiecte în articol: preot Petru Aurel Lup Bihor
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close