Antena 3 CNN Actualitate Locale Preot băut și dezbrăcat, surprins la volanul unei mașini. A provocat un accident, iar victimele sunt rănite grav

Preot băut și dezbrăcat, surprins la volanul unei mașini. A provocat un accident, iar victimele sunt rănite grav

Preot băut și dezbrăcat, surprins la volanul unei mașini. A provocat un accident, iar victimele sunt rănite grav
08 Oct 2019   •   08:30

Accident grav pe Valea Călugărească. Un şofer băut a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism care circula regulamentar. 

Şoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1.05 alcool pur în aerul expirat. În maşina care circula regulamentar, alături de şofer se afla şi o tânără de 25 de ani, care a fost grav rănită în urma impactului. Femeia a fost transportată la spital, iar cei doi şoferi au primit asistenţă medicală la faţa locului. 

Martorii spun că bărbatul băut este preot în Valea Călugărească şi conducea dezbrăcat. "Preotul beat conducea în lenjerie intimă", a spus un martor. 

Din primele date oferite de polițiștii care cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul de la ieșire din Valea Călugărească spre Dârvari, vinovat este un bărbat în vârstă de 58 de ani. 

Acestuia i se va întocmi dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În funcție de starea tinerei, acesta ar putea fi acuzat și de vătămare corporală din culpă. 

×
Subiecte în articol: preot dezbracat masini
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close