Antena 3 CNN Actualitate Locale Un preot din Dolj a dat foc mormintelor unor copii, în cimitirul din Livezi, pentru a se răzbuna

Un preot din Dolj a dat foc mormintelor unor copii, în cimitirul din Livezi, pentru a se răzbuna

Un preot din Dolj este acuzat că ar fi incendiat mormintele unor copii, dar şi al unei tinere de 30 de ani, pentru a se răzbuna.

Un preot din Dolj a dat foc mormintelor unor copii, în cimitirul din Livezi, pentru a se răzbuna
Sursa foto: jurnalulph.ro | Fotografie cu rol ilustrativ
de Loredana Chimoiu    |    17 Aug 2021   •   12:55

Preotul din Dolj este acuzat de o familie din satul Livezi că ar fi dat foc mai multe morminte din cimitirul din localitate pentru a se răzbuna, după ce familia a refuzat că plătească taxa pentru unul dintre morminte.

Incidentul a avut in satul Livezi, situat in apropiere de Craiova. Preotul din localitate este acuzat de o familie ca ar fi incendiat cele trei morminte chiar înainte de Sfanta Maria, pe 14 august.

Familia este de religie penticostală și și-a înmormântat fiica în urmă cu trei luni. Lângă locul de veci erau și mormintele verișorilor de 1 an și jumătate și 11 ani.

După ce au fost sesizați, polițiștii au început cercetările. În cauza s-a deschis un dosar penal pe numele preotului pentru profanare.

Familia celor decedați spune ca așteaptă ancheta poliției şi e dispusă să-l acționeze inclusiv în judecată pe preot pentru gestul său.

×
Subiecte în articol: cimitir livezi Dolj
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close