Antena 3 CNN Actualitate Locale Preotul beat care a scăpat un copil în cristelniţă, la Medgidia, condamnat

Preotul beat care a scăpat un copil în cristelniţă, la Medgidia, condamnat

Preotul din Medgidia care a scăpat un copil în cristelniţă în timpul botezului pentru că ar fi fost beat, a fost prins de curând băut la volan şi a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare.

Preotul beat care a scăpat un copil în cristelniţă, la Medgidia, condamnat
Sursa foto: Antena 3/ Arhiepiscopia Tomisului
01 Aug 2022   •   14:37

Preotul Liviu Muşat a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. 

Sentinţa dată de Judecătoria Medgidia pe 26 iulie nu este definitivă.

Potrivit replicaonline.ro, preotul a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea un autoturism, pe breteaua de acces de la A2, km 160, sens către Constanţa având o alcoolemie de 1,37‰ în sânge.

Nu este prima dată când slujitorul Domnului are probleme cu legea. Preotul a mai fost prins tot băut, după ce a scăpat un copil în cristelniţă, în timpul unui botez.

Procurorii au considerat că viaţa copilului nu a fost pusă în pericol pentru că bebeluşul nu a păţit nimic, motiv pentru care preotul nu a păţit nici el nimic.

Arhiepiscopia Tomisului a decis să ia măsuri împotriva lui, considerând că a încălcat regulile canonice şi l-a suspendat din funcţie. În cazul în care decizia v deveni definitivă, atunci măsurile luate de Arhiepisopie vor fi mult mai drastice. 

×
Subiecte în articol: preot cristelniţă Medgidia
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close