Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit unul dintre cei mai longevivi primari din România. Se afla la al şaselea mandat!

A murit unul dintre cei mai longevivi primari din România. Se afla la al şaselea mandat!

Primarul comunei constănţene Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, a murit azi la vârsta de 73 de ani.

A murit unul dintre cei mai longevivi primari din România. Se afla la al şaselea mandat!
Sursa foto: Facebook
03 Noi 2022   •   18:22

Tristul anunț a fost făcut de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, care a transmis un mesaj de condoleanțe.

”Cu durere în suflet am aflat de trecerea în neființă a unuia dintre cei mai mari oameni pe care i-am cunoscut, bunul meu prieten, Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu. Este o mare pierdere pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut. Gheorghe Grameni a fost un prieten adevărat, un profesionist al administrației publice locale, un om care și-a pus întreaga energie și pricepere pentru dezvoltarea comunității pe care a condus-o. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”, a scris Lupu pe Facebook.

Gheorghe Grameni (PNL) a fost unul dintre cei mai longevivi primari din județul Constanța, aflându-se la cel de-al șaselea mandat. Edilul a decedat din cauza unei boli incurabile, potrivit CTnews.ro

"Era mereu zâmbitor și cu vorbe pline de povață"

”Astăzi, am pierdut un coleg, un prieten, un om dedicat comunității. Va rămâne în amintirea noastră drept acel om simpatic, simplu și sfătuitor care era mereu zâmbitor și cu vorbe pline de povață. Domnul Grameni a fost exponentul unei generații care a trecut prin multe greutăți, având ca arme doar optimismul și caracterul de oțel. Un luptător energic în urma căruia vor rămâne proiectele făcute în comună. Condoleanțe familiei și celor apropiați!”, a scris pe Facebook și liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă

 

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close