Antena 3 CNN Actualitate Locale Un profesor de 51 de ani a murit la câteva ore după ce a fost găsit inconştient în faţa blocului, în Drobeta-Turnu Severin

Un profesor de 51 de ani a murit la câteva ore după ce a fost găsit inconştient în faţa blocului, în Drobeta-Turnu Severin

Un profesor de 51 de ani de la Liceul de Artă din Drobeta-Turnu Severin a ales să își pună capăt zilelor. 

Un profesor de 51 de ani a murit la câteva ore după ce a fost găsit inconştient în faţa blocului, în Drobeta-Turnu Severin
de Adriana Drăghici    |    09 Mai 2023   •   12:57

Bărbatul, profesor de desen, s-a aruncat de la etajul 4 al unui imobil, a aterizat pe copertina unui balcon și a căzut pe sol. 

Mai mult decât atât, pe pământ erau niște bucăți de fier beton, care i-au străpuns picioarele. 

Bărbatul ar fi recurs la acest gest pentru că soția a decis să îl părăsească și să intenteze acțiunea de divorț, iar copilul a rămas în grija femeii. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio.

La fața locului, s-au deplasat pompierii, cu un modul de descarcerare și o ambulanță SAJ. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. 

"Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat să intervină la un caz de suicid, în urma căruia un bărbat de 51 de ani s-a aruncat de la etajul 4. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A fost găsit cu ambele picioare străpunse de către un fier beton.

S-a intervenit cu accesoriile din dotare pentru tăierea fierului, iar bărbatul a fost predat către ambulanța SAJ, pentru a fi transportat la Unitatea de Primiri - Urgențe, pentru îngrijiri suplimentare. 

Victima era în viață, cu multiple traumatisme și în stare gravă", a declarat plt. adj. Octavian Tudosie, de la ISU Mehedinți.

Bărbatul a fost, inițial, transferat la secția ATI a Spitalului Județean, în stare critică, iar câteva ore mai târziu, a murit.

"Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său s-ar fi aruncat în gol de la etajul 4. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Drobeta-Turnu Severin s-a aruncat de la fereastra apartamentului său, situat la etajul 4. 

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea identificării tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului", transmite IPJ Mehedinți.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close