Antena 3 CNN Actualitate Locale "O misiune cel puţin specială" | Un pui de căprioară a fost salvat de jandarmi, după ce rămăsese captiv în zona stațiunii Sărata Monteoru

"O misiune cel puţin specială" | Un pui de căprioară a fost salvat de jandarmi, după ce rămăsese captiv în zona stațiunii Sărata Monteoru

O misiune specială a fost îndeplinită de jandarmii buzoieni care patrulau în staţiunea Sărata Monteoru. Ei au salvat un pui de căprioară care rămăsese captiv.

"O misiune cel puţin specială" | Un pui de căprioară a fost salvat de jandarmi, după ce rămăsese captiv în zona stațiunii Sărata Monteoru
Sursa foto: Facebook/ Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2024   •   15:01

Jandarmii buzoieni au avut parte de o misiune mai puţin obişnuită. În timp ce patrulau în staţiunea Sărata Monteoru, au observat un pui de căprioară care pătrunsese într-o gospodărie, dar care nu mai reuşea să iasă.

Cu ajutorul vânătorilor din zonă, căpriorul a fost eliberat în mediul lui natural.

Imaginile publicate pe Facebook de Jandarmeria Buzău cu eliberarea puiului de cărpioară sunt emoţionante, mai ales că pare că nu vrea să se mai dezlipească de jandarmul care l-a salvat.

"Seara trecută, aflați în patrulare în stațiunea Sărata Monteoru, jandarmii din cadrul postului din localitate au depistat un căprior care a pătruns într-o curte, însă nu a mai reușit să iasă.

Colegii noștri au solicitat imediat sprijinul vânătorilor din zonă, preluând împreună animalul și eliberându-l în mediul natural.

După cum se poate observa și în imaginile surprinse, animalul s-a despărțit cu greu de jandarmul buzoian, semn evident că se simțea în siguranță în preajma lui!", au transmis jandarmii buzoieni.

? ??????? ??? ???̦?? ????????̆ Seara trecută, aflați în patrulare în stațiunea Sărata Monteoru, jandarmii din cadrul postului din localitate au depistat un căprior care a pătruns într-o curte, însă nu a mai reușit să iasă. Colegii noștri au solicitat imediat sprijinul vânătorilor din zonă, preluând împreună animalul și eliberându-l în mediul natural. După cum se poate observa și în imaginile surprinse, animalul s-a despărțit cu greu de jandarmul buzoian, semn evident că se simțea în siguranță în preajma lui!

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău pe Joi, 4 aprilie 2024

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close