Antena 3 CNN Actualitate Locale O roată panoramică va fi montată pe malul Dunării la Galați | "Priveliștea oferită va fi foarte spectaculoasă"

O roată panoramică va fi montată pe malul Dunării la Galați | "Priveliștea oferită va fi foarte spectaculoasă"

O roată panoramică uriașă va fi montată pe malul Dunării în orașul Galați. Acesta va avea înălțimea de 36 de metri. Obiectivul va fi amplasat într-un parc situat pe un versant și va fi vizibil de la mare distanță.

O roată panoramică va fi montată pe malul Dunării la Galați | "Priveliștea oferită va fi foarte spectaculoasă"
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   12:53

Primăria Galați a anunțat luni că au început lucrările de modernizare din parcul gălățean. Acesta este situat chiar la baza turnului de televiziune, un alt reper al orașului. În cadrul proiectului de modernizare, autoritățile au inclus montarea unei roți panoramice

"Și acest loc îndrăgit de gălățeni, din imediata apropiere a Turnului TV, un reper pentru orașul nostru, va deveni unul modern și atractiv. Iar piesa de rezistență va fi o impresionantă roată panoramică.

Având Dunărea aproape, priveliștea oferită va fi foarte spectaculoasă. Spunem așadar start lucrărilor pentru acest nou obiectiv", a anunțat Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

Datorită poziționării pe un versant situat pe malul Dunării, roata va fi vizibilă din regiunile Muntenia și Dobrogea și chiar din Republica Moldova aflată la doar 15 kilometri distanță.

Roata va fi amplasată într-un parc modernizat care va fi dotat, printre altele, cu fântâni arteziene, luciu de apă, piste pentru bicicliști și teren pentru sport si fitness. Investiția în valoare de aproape 13 milioane de lei este asigurată de la bugetul local.

×
Subiecte în articol: Galați Dunarea roata panoramică
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close