Antena 3 CNN Actualitate Locale S-au trezit cu un musafir la ușă și s-au pus pe băut. Spre dimineață au adormit, beți. Când s-au trezit, au văzut ce era în mijlocul camerei

S-au trezit cu un musafir la ușă și s-au pus pe băut. Spre dimineață au adormit, beți. Când s-au trezit, au văzut ce era în mijlocul camerei

S-au trezit cu un musafir la ușă și s-au pus pe băut. Spre dimineață au adormit, beți. Când s-au trezit, au văzut ce era în mijlocul camerei
Sursa foto: foto: bistriteanul.ro
24 Mai 2018   •   14:51

Polițiștii au reținut un cuplu de tineri și încă un bărbat, bănuiți că au omorât și secționat un consătean din satul Alunișul (comuna Zagra), unde locuiau toți. Bărbatul a fost decapitat și tranșat ca un animal. Criminalii i-au tăiat inclusiv organele genitale.

Anul trecut, în luna iulie, familia unui bărbat din satul Aluniș, comuna Zagra, îi anunța dispariția. Acesta a plecat la o familie în sat și nu s-a mai întors. Bărbatul avea în jur de 40 de ani, era căsătorit și avea doi copii, scrie bistriteanul.ro.

În 25 august, un agricultor din zonă, care își muncea terenul, a dat peste un craniu, mandibula și două bucăți de oase ce păreau a fi părți dintr-un braț. Agricultorul a alertat poliția, care a confirmat abia anul acesta în martie faptul că este vorba despre bărbatul dispărut în vară, pe baza testelor genetice realizate în urma prelevării de probe biologice de la copiii biologici ai acestuia.

Bănuiți de această odioasă crimă ar fi doi bărbați din localitate și soția unuia dintre ei. Se pare că victima a mers la locuința celor doi soți, iar acolo, alături de încă un bărbat, au consumat băuturi alcoolice. Casa este situată într-o zonă izolată și greu accesibilă, pe niște dealuri, ascunsă de o pădurice.

Cei doi soți, alături de un alt bărbat din localitate, au început să îl lovească cu pumnii și picioarele pe musafir, iar apoi au adormit. Dimineața, cei trei au constatat că bărbatul este mort și l-au tranșat ca pe un animal, apoi au aruncat resturile într-un pârâu situat în apropierea casei unde s-a petrecut nenorocirea.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close