x close

Scandal de proporții la căminul unui liceu din Bacău. Instituția, centru de carantină pentru suspecții de coronavirus. Elevii au fost evacuați

24 Feb 2020   •   23:33
Scandal de proporții la căminul unui liceu din Bacău. Instituția, centru de carantină pentru suspecții de coronavirus. Elevii au fost evacuați Foto: Desteptarea

Scandal de proporții la căminul Colegiului Tehnic de Comunicații NV Karpen din Bacău. Părinții elevilor cazați acolo s-au revoltat după ce Prefectura a decis evacuarea copiilor pentru a face loc eventualilor suspecți de contaminare cu periculosul coronavirus veniți din Italia.

Potrivit informațiilor, este vorba de aproximativ 270 de elevi evacuați sau transferați la alte cămine. La fața locului sunt prezenți polițiști și jandarmi.

“Ne-au scos copiii afară din cămin pe motiv că e un ordin de prefect pentru evacuare. Sunt 260 de elevi căminiști. Ce facem acum? Chiar a fost cea mai bună decizie să se stabilească acest liceu ca centru de carantină pentru contextul epidemiologic?”, a declarat Crina Butnariu, mama unui copil din Parincea, potrivit desteptarea.ro.

Prefectul le-a promis părinților revoltați că mâne se va întruni din nou Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și se va încerca să se găsească altă soluție.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati