Antena 3 CNN Actualitate Locale Șeful Gărzii Naționale de Mediu a fost dat afară din curtea unei societăți din Slatina

Șeful Gărzii Naționale de Mediu a fost dat afară din curtea unei societăți din Slatina

Octavian Berceanu, şeful Gărzii Naţionale de Mediu, a efectuat un control la o societate comercială din Slatina. Acesta a fost dat afară din incinta societății de către patron, care a transmis live pe Facebook tot evenimentul, în această dimineață.

Șeful Gărzii Naționale de Mediu a fost dat afară din curtea unei societăți din Slatina
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2021   •   15:29

Prin controlul efectuat, șeful GNM, urmărea mai multe emisii de substanțe toxice și fum pe care le-a observat personal de pe stradă. Acesta a pătruns în curtea unei societăți vecine cu locul de unde se degaja fumul toxic însă, acolo a fost forțat de catre patronul instituției să părărească incinta.

”Domnul era foarte agitat, probabil avea ceva probleme cu marfa pe care o încărca (în curtea respectivă în care comisarii au ajuns din greşeală în acel moment era încărcat un camion cu deşeuri feroase şi neferoase), el are şi antecedente, n-avea, încă o dată, nicio legătură cu compania respectivă, aşa am înţeles din documente“ a declarat Octavian Berceanu, conform Adevărul.

Fumul toxic văzut de către șeful GNM provenea de la o topitorie de aluminiu la care acum se efectuează controale de către comisarii Gărzii de Mediu Olt.

×
Subiecte în articol: Garda Națională de Mediu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close