Antena 3 CNN Actualitate Locale Tragedie cumplită la Galați, în ziua de Dragobete! Un bărbat și-a înfipt un cuțit în piept în fața ușii pe care soția nu voia s-o deschidă

Tragedie cumplită la Galați, în ziua de Dragobete! Un bărbat și-a înfipt un cuțit în piept în fața ușii pe care soția nu voia s-o deschidă

O tragedie sângeroasă s-a abătut peste o familie din Galați chiar în ziua de Dragobete

Tragedie cumplită la Galați, în ziua de Dragobete! Un bărbat și-a înfipt un cuțit în piept în fața ușii pe care soția nu voia s-o deschidă
de Gabi Vlad    |    Cristian Ioniţă    |    24 Feb 2021   •   18:45

Un bărbat venit să-și viziteze familia și-a înfipt un cuțit în piept chiar în ușa apartamentului unde locuiesc soția și cei doi copii ai săi.

Bărbatul avea un ordin de restricția care, se pare, expira miercuri. El a decis să-și viziteze familia însă decizia n-a fost una de bun augur: soția n-a vrut să-i permită accesul în apartament și nu i-a deschis ușa.

Ordinul de restricție fusese emis de autorități tocmai pentru actele de violență comise în trecut de bărbat.

Când și-a văzut soțul prin vizor, femeia s-a speriat, pentru că bărbatul avea în mână un cuțit de mari dimensiuni.

Confruntat cu refuzul de a fi primit în locuință, soțul femeii a început să bată cu pumnii în ușa apartamentului.

Tragedie în fața ușii închise: soțul a amenințat că se omoară dacă nu i se deschide

El a amenințat că se omoară dacă nu i se deschide. În cele din urmă, și-a pus amenințarea în practică și s-a înjunghiat în piept.

Alerta la 112 a fost dată de unul dintre copii, care a sesizat operatorul că tatăl lor face scandal pe scara blocului.

Jandarmii trimiși la fața locului l-au găsit pe bărbat căzut în fața ușii. Ei au început manevrele de resuscitare și au chemat ambulanța.

Două echipaje de salvatori au ajuns la locul dramei și au încercat aproape o oră să-l resusciteze pe bărbat, însă în cele din urmă au fost nevoiți să declare decesul.

Locatarii spun ca familia trăia de 20 de ani în apartamentul în fața căruia a avut loc drama și că nu erau la curent cu problemele din cuplu.

Cazul a fost preluat de organele de anchetă pentru clarificarea tuturor circumstanțelor care a condus la acest deznodământ.

×
Subiecte în articol: Galați sinucidere
Parteneri
Horoscop Lună Nouă în Berbec. Gemenii sunt recunoscuți ca lideri
x close