Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer beat din Suceava a chemat un prieten fără permis să îl ducă acasă, iar când a fost tras pe dreapta, şoferul s-a aruncat pe bancheta din spate

Un şofer beat din Suceava a chemat un prieten fără permis să îl ducă acasă, iar când a fost tras pe dreapta, şoferul s-a aruncat pe bancheta din spate

Un şofer din Suceava, care băuse la un bar din comuna Ciprian Porumbescu, şi-a chemat un prieten fără permis să îl ducă acasă, însă pe drum au fost traşi pe dreapta de poliţişti, moment în care şoferul s-a aruncat pe bancheta din spate.

Un şofer beat din Suceava a chemat un prieten fără permis să îl ducă acasă, iar când a fost tras pe dreapta, şoferul s-a aruncat pe bancheta din spate
Sursa foto: Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    14 Feb 2023   •   14:44

Totul s-a întâmplat, duminică seară (12 februarie 2023), în comuna Ciprian Porumbescu, după ce bărbatul a băut la barul "La Costică".

Pentru că nu a vrut să rişte să fie prins de poliţişti, acesta şi-a chemat un prieten, despre care ştia că nu avea permis de conducere pentru că are doar 16 ani, ca să îl ducă acasă.

Pe drum, şoferul de 16 ani a fost tras pe dreapta de un echipaj al Serviciului Poliţie Rurală nr. 9 Şcheia, iar imediat după ce a oprit maşina, s-a aruncat pe bancheta din spate şi le-a spus agenţilor că nu el se afla la volan.

Cercetările au arătat că adolescentul de 16 ani a luat cheile maşinii părinţilor săi şi a plecat să îl ajute pe prietenul său, un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Băiatul de 16 ani s-a ales acum cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt între rude în scop de folosință, notează monitorulsv.ro.

×
Subiecte în articol: Suceava Poliția Română
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close