Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a îmbătat la Galați și-a pornit spre Fălticeni. Poliția rutieră l-a prins lângă Bârlad, după ce a mers haotic kilometri în șir

S-a îmbătat la Galați și-a pornit spre Fălticeni. Poliția rutieră l-a prins lângă Bârlad, după ce a mers haotic kilometri în șir

Un sucevean de 44 de ani, beat, a fost prins după ce a condus haotic aproape 40 de kilometri, din orașul Galați spre Fălticeni. Sesizarea a venit din partea altui participant la trafic.

S-a îmbătat la Galați și-a pornit spre Fălticeni. Poliția rutieră l-a prins lângă Bârlad, după ce a mers haotic kilometri în șir
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Alexandra Dima    |    23 Sep 2021   •   16:41

Miercuri, Poliția orașului Târgu Bujor a fost sesizată că pe DN 24D, pe ruta Galați-Cuca, circulă haotic o autoutilitară.

Polițiștii au identificat autoutilitara la ieșirea din comuna Cuca spre Bârlad, oprită pe partea dreaptă a DN24D, dar cu motorul pornit, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 44 ani, din comuna Rădășeni, județul Suceava, transmite Mediafax.

Acesta a declarat că a condus autoutilitara din orașul Galați până unde se oprise, că merge spre municipiul Fălticeni, din județul Suceava și nu a consumat băuturi alcoolice.

Fiind testat alcoolscopic, a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Târgu Bujor, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

×
Subiecte în articol: Galați Suceava
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close