Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer a ajuns cu maşina pe zidul de susţinere al autostrăzii A1. Bărbatul a rămas blocat între fiare

Un şofer a ajuns cu maşina pe zidul de susţinere al autostrăzii A1. Bărbatul a rămas blocat între fiare

Un şofer care circula pe un drum naţional din Hunedoara a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina pe zidul de susţinere al autostrăzii A1.

Un şofer a ajuns cu maşina pe zidul de susţinere al autostrăzii A1. Bărbatul a rămas blocat între fiare
Sursa foto: ISU Hunedoara
de Silvia Preda    |    28 Aug 2023   •   17:14

În urma impactului, şoferul a rămas între fiare şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare. Bărbatul a fost dus la spital conştient şi cooperant.

"Pompierii Detaşamentului Deva au intervenit, în jurul orei 14.00, pentru salvarea unei persoane încarcerate în urma unui accident rutier produs la ieşirea din localitatea Şoimuş spre Oradea, pe DN 76. În accident a fost implicat un autoturism care se deplasa dinspre Deva spre Brad, iar conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit de pe partea carosabilă, lovindu-se de zidul de susţinere a autostrăzii", a transmis ISU Hunedoara.

"Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, se afla singur în autoturism. El a fost extras de către echipaje şi a fost transportat cu ambulanţa SMURD la UPU Deva", a mai precizat ISU Hunedoara.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În timpul intervenţiei pompierilor, circulaţia rutieră nu a fost întreruptă, dar s-a circulat alternativ, pe câte o bandă de circulaţie.

Citeşte şi: Val de anchete după explozia de la Crevedia. Nu există niciun suspect până acum

 

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close