Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Baia Mare nu se poate opri din zâmbit în timp ce povesteşte, în faţa camerelor de filmat, cum a fugit de poliţie: "A fost o experienţă distractivă"

Un tânăr din Baia Mare nu se poate opri din zâmbit în timp ce povesteşte, în faţa camerelor de filmat, cum a fugit de poliţie: "A fost o experienţă distractivă"

Un şofer teribilist a fost filmat când făcea drifturi chiar în timp ce era urmărit de poliţişti, în Baia Mare. Aceştia au fost nevoiţi să tragă focuri de armă ca să-l oprească pe tânărul de 20 de ani aflat la volan.

Un tânăr din Baia Mare nu se poate opri din zâmbit în timp ce povesteşte, în faţa camerelor de filmat, cum a fugit de poliţie: "A fost o experienţă distractivă"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2022   •   09:03

Când cursa nebună s-a încheiat, iar poliţiştii au reuşit să-l tragă pe dreapta, tânărul a concluzionat zâmbind: "A fost o experienţă distractivă."

„În urma unui drift făcut la Spânzurătoare, domnii cu echipajul de poliție au semnalizat să trag pe dreapta și eu m-am întors pe contrasens și am început sa fug de poliție. Am apucat sa fug până pe Imașului cam vreo 10 km după ce s-au efectuat două gloanțe, s-au tras unul în aer și unul în mașină, când am auzit glonțul din mașină am tras frâna de mână și am tras pe dreapta, după această urmărire incitantă.”, a declarat șoferul.

Zâmbitor, şoferul a spus că maşina, abia cumpărată şi neîmatriculată, avea alte plăcuţe şi spera să scape de agenţi.

„După imobilizarea conducătorului și a pasagerului și în urma verificărilor s-a stabilit că masina este înmatriculată și plăcuțele montate erau atribuite altui autoturism.”, a transmis un polițist.

Tânărul a fost reţinut, însă poliţiştii au decis ulterior să-l cerceteze în libertate.

 

 

×
Subiecte în articol: sofer politisti
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close