Antena 3 CNN Actualitate Locale O șoferiță din Ucraina a murit în această dimineață, în urma unui accident în Tulcea

O șoferiță din Ucraina a murit în această dimineață, în urma unui accident în Tulcea

O femeie din Ucraina a murit în această dimineață, în urma unui accident produs la ieșirea din Topolog către Hârșova.

O șoferiță din Ucraina a murit în această dimineață, în urma unui accident în Tulcea
Sursa foto: tulceanoastră.ro
de Laura Dinu    |    14 Oct 2022   •   14:56

Azi în jurul orei 13.00, la ieșire din Topolog către Hârşova a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. 

Mașina înmatriculată în Ucraina a părăsit brusc partea carosabilă și s-a răsturnat, conform celor declarate de martori. Se presupune că femeia care era la volan a adormit, iar acest lucru a dus la tragedie. 

După eveniment, șoferița a rămas încarcerată și a fost necesar sprijinul unei echipe de descarcerare ISU de la Babadag, pentru a o extrage. 

Din nefericire, medicii Serviciului de Ambulanță Tulcea nu au mai putut face nimic, chiar dacă s-au străduit să o readucă la viață, scrie tulceanoastra.ro.

”În cursul zilei de 14 Octombrie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 A. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, o femeie, în vârstă de 53 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Topolog către localitatea Hârșova, județul Tulcea, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. 

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală a unui pasager din auto. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în continuare efectuând cercetări in vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: Ucraina Topolog
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close