Antena 3 CNN Actualitate Locale Soluţia inedită găsită de un copil de 11 ani pentru a răcori trecătorii din Cluj Napoca: "Ies aproape zilnic aici, între 14.00 și 18.00"

Soluţia inedită găsită de un copil de 11 ani pentru a răcori trecătorii din Cluj Napoca: "Ies aproape zilnic aici, între 14.00 și 18.00"

Matei, un copil de 11 ani, a decis să profite de zilele de vacanță pentru a face un ban de buzunar. Pentru asta a pus bazele un stand de limonadă pentru a răcori trecătorii de pe o stradă din Cluj. Ce preţ are un pahar.

Soluţia inedită găsită de un copil de 11 ani pentru a răcori trecătorii din Cluj Napoca: "Ies aproape zilnic aici, între 14.00 și 18.00"
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    21 Iun 2023   •   18:50

Se anunţă o vară caldă şi lungă, iar Matei, un copil de 11 ani, a dat dovadă de un spirit întreprinzător atunci când a realizat că poate face bani de buzunar cu delicioasa sa limonadă. 

Ideea lui Matei s-a dovedit un adevărat succes pentru că reușește zilnic să vândă 5 litri de limonadă. 

Aproape zilnic îl puteți întâlni în Piața Cipariu, din Cluj-Napoca, cu o mică tarabă, de unde vinde paharul cu limonadă cu 5 lei.

”Într-o zi am făcut limonadă acasă și am zis că pot să o și vând. Ies aproape zilnic aici, între 14.00 și 18.00”, a spus pentru stiridecluj.ro, micul întreprinzător.

×
Subiecte în articol: limonada Cluj Napooca
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close