Antena 3 CNN Actualitate Locale Soția unui cunoscut politician a accidentat mortal un bărbat. De ce nu este totuși Adelina vinovată

Soția unui cunoscut politician a accidentat mortal un bărbat. De ce nu este totuși Adelina vinovată

 Soția unui cunoscut politician a accidentat mortal un bărbat. De ce nu este totuși Adelina vinovată
08 Dec 2018   •   15:04

Fiica unui cunoscut om de afaceri a fost implicata intr-un accident mortal.Femeia conducea regulamentar un autoturism marca Renault pe drumul european, insa a accidentat mortal un tanar care s-ar fi aflat aproape de mijlocul strazii. Femeia le-a povestit politistilor ca barbatul s-ar fi aflat intins pe partea carosabila si ca nu a mai putut evita impactul, scrie bzi.ro.

La volanul autoturismului Renault se afla Adelina Lazar, fiica unui cunoscut afacerist din judetul Neamt si sotia avocatului George Lazar care ocupa si functia de vicepresedinte al PNL Neamt.

George si Adelina Lazar sunt cunoscuti in Roman. Tatal Adelinei este Eugen Paulet, un afacerist cunoscut care a cochetat si cu politica. Si sotul Adelinei are legaturi in politica, fiind vicepresedinte al PNL Neamt. Pe numele Adelinei Lazar a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Pana acum, toate probele nu o incrimineaza cu nimic si, din cate se pare, vina ii apartine in totalitate barbatului decedat.

Mai multe, pe bzi.ro.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close