Antena 3 CNN Actualitate Locale Student intoxicat într-un cămin din Timișoara, după deratizare. A sunat disperat la 112 și a spus că se sufocă

Student intoxicat într-un cămin din Timișoara, după deratizare. A sunat disperat la 112 și a spus că se sufocă

Alertă la Timișoara. Un student a sunat la 112 și a anunțat că nu poate să respire, imediat după ce mama acestuia apelase și ea la numărul unic de urgență.

Student intoxicat într-un cămin din Timișoara, după deratizare. A sunat disperat la 112 și a spus că se sufocă
de Andreea Borboros    |    02 Aug 2023   •   12:07

A fost alarmă în complexul studențesc din Timișoara, după ce mama unui tânăr de 25 de ani a sunat la 112 și a spus ca fiul ei, cazat în căminul 25 are atac de panică și nu poate respira.

La câteva minute, studentul a sunat și el la 112 și a anunțat că este captiv în camera de cămin și nu poate să iasă pentru că pe holuri este fum dens, din cauza dezinsecției efectuate în clădire.

La fața locului au intervenit de urgenta pompierii ISU, o ambulanță si două ambulanțe SMURD, precum si un echipaj CBRN pentru măsurători.

După aproape 20 de minute, tânărul a fost scos din cămin în condiții de siguranță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Administratorul căminului nu știe cum a fost posibil ca tânărul să rămână în cămin în timpul dezinsecției cu fum.

Măsurătorile CBRN au arătat că nu au fost depășite valorile normale. Totuși, pompierii au ventilat căminul vreme de două ore.

×
Subiecte în articol: intoxicat Timisoara student deratizare camin
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close