Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine era tânărul de 17 ani găsit fără suflare lângă o pădure din Cluj. Băiatul a avut parte de o moarte tragică

Cine era tânărul de 17 ani găsit fără suflare lângă o pădure din Cluj. Băiatul a avut parte de o moarte tragică

Un tânăr din Cluj a avut parte de o moarte tragică la doar 17 ani.

Cine era tânărul de 17 ani găsit fără suflare lângă o pădure din Cluj. Băiatul a avut parte de o moarte tragică
Sursa foto: Jan-Lukas von Rohden / Getty Images
de Laura Dinu    |    17 Oct 2023   •   12:03

Tânărul a fost găsit mort ieri, 16 octombrie 2023, în proximitatea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie. 

”La data de 16 octombrie,  în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel la 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri s-ar afla un tânăr decedat.

În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști, iar alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă. 

Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata

Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale. 

În cauză, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul poliției. 

Tânărul a fost găsit cu o pungă trasă pe cap și lipită cu bandă izolatoare. 

Din primele informații, băiatul era din comuna Frata și locuia cu bunica lui, părinții fiind divorțați. Mama acestuia locuiește în Germania. 

Apropiații spun să era un elev conștiincios, având rezultate foarte bune la școală. 

×
Subiecte în articol: Cluj Frata sinucidere padure
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close