Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 19 ani a fost prins de poliţişti trăgând mai multe focuri de armă în Parcul Tăbăcărie din Constanţa

Un tânăr de 19 ani a fost prins de poliţişti trăgând mai multe focuri de armă în Parcul Tăbăcărie din Constanţa

Un tânăr în vârstă de 19 de ani a fost surprins de poliţişti locali din Constanța, în timp ce trăgea mai multe focuri de armă în parcul Tăbăcărie. Asupra sa au fost găsite două arme şi 480 de bile din plastic.

Un tânăr de 19 ani a fost prins de poliţişti trăgând mai multe focuri de armă în Parcul Tăbăcărie din Constanţa
Sursa foto: focuspress.ro
de Claudia Popovici    |    03 Iul 2021   •   22:34

Incidentul a avut loc în noaptea de 2 spre 3 iulie în parcul Tăbăcărie din Constanta, acolo unde un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a fost surprins de poliţiştii locali trăgând cu o armă la țintă.

Poliţiştii l-au somat pe tânăr să lase arma jos, după care au procedat la efectuarea controlului corporal și legitimarea.

În urma controlului au fost găsite 2 pistoale cu aer comprimat cu bile marca WALTHER, calibru 6MM și unul marca UMAREX și 480 de bile din plastic, informează presa locală.

Tânărul a fost condus apoi la sediul Secției 1 Poliție Constanța în vederea continuării cercetărilor prealabile a situației de fapt.

După ce se va stabili din ce categorie fac parte armele și modalitatea de deținere/folosire a acestora se va proceda la încadrarea juridică a faptei.

×
Subiecte în articol: Parcul Tăbăcărie Constanța politisti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close