Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr găsit mort în apartamentul în care creștea vipere, în Drobeta-Turnu Severin

Tânăr găsit mort în apartamentul în care creștea vipere, în Drobeta-Turnu Severin

Este anchetă de amploare după moartea unui tânăr de 36 de ani din Drobeta-Turnu Severin. Acesta a fost găsit fără suflare în apartamentul în care deținea o crescătorie ilegală de șerpi.

de Paul Ciurari    |    09 Mai 2024   •   13:18

Autoritățile din Mehedinți desfășoară o amplă anchetă după moartea unui tânăr de 36 de ani din Drobeta-Turnu Severin.

Acesta a fost găsit fără suflare în apartament, acolo unde deținea o crescătorie ilegală de șerpi. Anchetatorii au găsit acolo trei vipere cu corn, un piton, dar și alte trei reptile.

Poliția a deschis, în acest caz, dosar penal pentru ucidere din culpă, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

În acest moment, se așteaptă rezultatele testelor patologice și toxicologice, pentru a se stabili dacă tânărul a murit în urma mușcăturilor de șarpe.

Pe corpul său, au fost găsit mai multe urme ca și cum ar fi fost mușcat de reptile., însă, până în acest moment, nu se știe dacă este vorba sau nu despre mușcături ale reptilelor.

De altfel, anchetatorii nu au găsit urme de venin la fața locului. 

În urma incidentului, reptilele au fost introduce în cutii speciale, iar astăzi, urmează să fie ridicate de autorități. Echipe mixe de polițiști, biologi și specialiști ai Gărzii de Mediu se vor deplasa la locuința tânărului, pentru a ridica reptilele.

Surse din achetă spun că, de-a lungul timpului, reptilele ar fi scăpat, în repetate rânduri, pe scară, tânărul locuind într-un apartamant situat la etajul 7 al unui bloc din Drobeta Turnu Severin. El avea crescătoria de vipere ilegal, întrucât care nu deținea niciun fel de autorizație.

×
Subiecte în articol: tânăr mort vipere Drobeta Turnu Severin
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close