Antena 3 CNN Actualitate Locale "Odihnește-te în pace, drag coleg". El este Valeriu, tânărul mort după ce a ajuns la spital cu o lovitură la cot

"Odihnește-te în pace, drag coleg". El este Valeriu, tânărul mort după ce a ajuns la spital cu o lovitură la cot

Un tânăr de 28 de ani a murit la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, după ce a ajuns acolo cu o lovitură la cot. Cazul este cercetat acum de polițiști, care au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

"Odihnește-te în pace, drag coleg". El este Valeriu, tânărul mort după ce a ajuns la spital cu o lovitură la cot
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    16 Mar 2023   •   09:45

Bărbatul era cercetător la Centrul de Economie Montană "CE-MONT" din Vatra Dornei și a ajuns la spital după ce s-a lovit la cot, în timpul unui meci de fotbal cu prietenii. 

”Un tânăr de doar 28 de ani a decedat ieri,15.03.2023, pe masa de operație a Spitalului Municipal din Vatra Dornei. 

S-a prezentat la spital cu o lovitură la cot

Valeriu Stoilov, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei în data de 8 martie, acuzând dureri ale cotului, în urma unei accidentări involuntare, în cadrul unui meci de fotbal alături de prietenii lui. În urma investigațiilor medicale, Valeriu Stoilov a fost programat pentru o intervenție chirurgicală în cadrul Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru data de 15 martie 2023. 

Astăzi, 15 martie 2023, tânărul s-a prezentat la secția de chirurgie a Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru intervenție. 

A murit pe masa de operație

Din păcate tânărul a decedat în timpul intervenției chirurgicale din motive necunoscute! 

Lucrătorii de politie din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei au demarat cercetările în acest caz, în cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "ucidere din culpa"! 

Managerul spitalului nu a vrut sa dea explicații

La aceasta oră, directorul spitalului Municipal Vatra Dornei, dl. Valentin Stan a fost contactat telefonic, dar a refuzat sa răspundă pentru a avea o poziție manageriala, iar subordonații acestuia au spus că nu pot declara nimic până la aflarea rezultatelor necropsiei care va avea loc mâine, 16.03.2023! 

Valeriu Stoilov avea domiciliul in județul Neamț si avea funcția de cercetător la Centrul de Economie Montană "CE-MONT" din Vatra Dornei! 

"Odihnește-te în pace, drag coleg" este unul dintre zecile de omagii aduse în mediul online de către colegii de serviciu ai lui Valeriu Stoilov! 

Sincere condoleanțe familiei!”, se arată pe pagina de Facebook Radio Dorna.  

Un tanar de doar 28 de ani a decedat astazi,15.03.2023, pe masa de operatie a Spitalului Municipal din Vatra...

Publicată de Radio Dorna pe Miercuri, 15 martie 2023

×
Subiecte în articol: Vatra Dornei
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close