Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Tulcea, bătut pe stradă de trei femei, după ce a început să înjure

Tânăr din Tulcea, bătut pe stradă de trei femei, după ce a început să înjure

Un tânăr din Tulcea a fost bătut pe stradă de trei femei, după ce a început să înjure și s-a luat de o altă femeie care se afla în zonă. Polițiștii au intervenit pentru a-l scăpa pe tânăr din mâinile femeilor.

Tânăr din Tulcea, bătut pe stradă de trei femei, după ce a început să înjure
Sursa foto: Politia Romana
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2020   •   07:15

Vineri, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, în timp ce executau serviciul de patrulare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe strada Unirii, la intersecție cu strada Babadag, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

'Din primele verificări, polițiștii au stabilit ca, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 32 de ani, din Tulcea ar fi adresat injurii unei femei de 42 de ani, din municipiu. Alte trei femei care se aflau împreună cu aceasta ar fi adresat expresii jignitoare la adresa bărbatului, totodată agresându-l fizic', potrivit sursei citate de Mediafax.

Ulterior, bărbatul ar fi încercat să amenințe persoanele respective cu un tarpan (seceră mică folosită la tăierea stufului).

Forțele de ordine prezente la fața locului, respectiv trei autospeciale cu șase polițiști, jandarmi si polițiști de frontieră, au restabilit ordinea publică, bărbatul fiind dezarmat și imobilizat. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Toate celelalte persoane implicate în incident au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri.

„În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor si imprejurarilor producerii incidentului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe”, anunță IPJ Tulcea.

×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close