Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăra din Mehedinți, incendiată de criminalul în serie eliberat, va fi operată din nou

Tânăra din Mehedinți, incendiată de criminalul în serie eliberat, va fi operată din nou

Tânăra de 17 ani din Mehedinți, incendiată de criminalul eliberat condiționat anul trecut, după ce a comis cinci crime, este în continuare în stare foarte gravă. Adolescenta este conectată la aparate, iar şansele de supravieţuire rămân reduse din cauza arsurilor profunde, ce se întind pe 90% din suprafaţa corpului.

Tânăra din Mehedinți, incendiată de criminalul în serie eliberat, va fi operată din nou
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
17 Iun 2020   •   20:10

Mâine este așteptat la spital tatăl fetei, care s-a întors din străinătate.

Medicii susțin că există șanse ca pacienții cu arsuri pe 80% din suprafața corpului să supraviețuiască, însă din păcate, în cazul tinerei din Mehedinți, arsurile severe se întind pe 90% din suprafața corpului, iar șansele sale de viață rămân rezervate.

Luni, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a anunțat că fata "a fost transferată la Grigore Alexandrescu. Starea ei este critică, pronosticul este rezervat având în vedere şi gradul de arsură şi suprafaţa". 

Dusă inițial la spitalul din municipiul Drobeta-Turnu Severin care nu deține secție de arși, fata a fost transferată apoi la Craiova, iar sâmbătă seară a fost preluată de un elicopter SMURD și adusă la București, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Cazul fetei incendiate de un criminal ajuns în libertate prin clemenţa inexplicabilă a unui judecător schimbă legea liberării condiţionate. Deputaţii s-au reunit, azi, în Parlament şi au votat în unanimitate amendamentul prin care condiţiile de liberare condiţionată vor fi înăsprite.

Tânăra incendiată de criminalul eliberat va fi operată din nou. Care este starea ei

×
Subiecte în articol: criminal mehedinti
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close