Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără din Slobozia, moartă într-un cumplit accident în satul Lilieci din Ialomiţa (Video)

Tânără din Slobozia, moartă într-un cumplit accident în satul Lilieci din Ialomiţa (Video)

O tânără în vârstă de 27 de ani, din Slobozia, a murit într-un cumplit accident în satul Lilieci din Ialomiţa, după ce maşina în care se afla, respectiv un BMW, condus de un tânăr beat, a fost spulberată de un microbuz.

Tânără din Slobozia, moartă într-un cumplit accident în satul Lilieci din Ialomiţa (Video)
Sursa foto: Facebook
27 Feb 2020   •   13:03

Accidentul s-a produs, ieri, pe DN 2, în zona satului Lilieci din comuna Sineşti, Ialomiţa.

Tânăra în vârstă de 27 de ani se afla pe scaunul din dreapta-faţă într-un autoturism marca BMW, condus de un tânăr de 30 de ani.

La un moment dat, şoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului, iar maşina a pătruns pe contrasens şi a fost spulberată de un microbuz care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului devastator, tânăra din dreapta şoferului din BMW a murit pe loc.

Tânără moartă într-un accident cumplit în Lilieci, Ialomiţa

De asemenea, o altă tânără, tot de 27 de ani, pasageră în BMW, a fost grav rănită, precum şi şoferul. Acesta din urmă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tânărului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close