Antena 3 CNN Actualitate Locale Trafic oprit între două orașe din cauza poleiului. Info Trafic: ”Mai multe autovehicule sunt imobilizate”

Trafic oprit între două orașe din cauza poleiului. Info Trafic: ”Mai multe autovehicule sunt imobilizate”

Traficul rutier este oprit, miercuri dimineață, pe DN 17C, între localitățile Bistrița și Năsăud, județul Bistrița-Năsăud, din cauza depunerilor de polei. Mai multe mașini sunt blocate.

Trafic oprit între două orașe din cauza poleiului. Info Trafic: ”Mai multe autovehicule sunt imobilizate”
Sursa foto: bistriteanul.ro
de Andreea Ştefan    |    29 Mar 2023   •   10:00

Traficul este oprit în totalitate în acest moment între localitățile Bistrița și Năsăud, și asta din cauza poleiului, a carosabilului umed și a temperaturilor scăzute.

Mai multe mașini sunt trase pe dreapta, iar șoferii pur și simplu nu pot circula.

Centrul Info Trafic al Poliției Române le recomandă șoferilor, ca de obicei, în astfel de condiții, să reducă pe cât posibil viteza de deplasare, să circule cu foarte mare atenție pentru a putea evita orice obstacol, să evite pe cât posibil manevra depășirii, iar dacă e necesar să o realizeze numai după o asigurare temeinică.

Citește și: Ninge puternic în mai multe zone din ţară, la sfârșit de martie! Diferenţe de 12 grade de la o zi la alta

”Pe acest segment de drum din județul Bistrița-Năsăud, din cauza temperaturilor scăzute și a carosabilului ud, sunt semnalate depuneri de polei, fiind oprită circulația total pe ambele sensuri de deplasare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai multe autovehicule sunt imobilizate pe acest segment de drum și nu pot înainta. Tot în județul Bistrița-Năsăud, însă, pe Drumul Național 17D este semnalat carosabil alunecos cu depuneri de polei, între localitățile Beclean și Năsăud, însă aici circulația se desfășoară alternativ. 

Pentru reducerea riscului rutier le recomandăm șoferilor să adapteze viteza la condițiile de trafic, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și, în plus, le reamintim șoferilor că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, a declarat Alexandru Andronache de la Info Trafic, la Antena 3 CNN.

Ca la noi la nimeni???

Publicată de Florin Moldovan pe Marţi, 28 martie 2023

×
Subiecte în articol: trafic oprit Bistriţa Năsăud
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close