Antena 3 CNN Actualitate Locale Tren oprit de crengile unor copaci. Zeci de pasageri sunt blocați în frig, în Harghita

Tren oprit de crengile unor copaci. Zeci de pasageri sunt blocați în frig, în Harghita

Trenul Regio 4.504 care circula pe ruta Topliţa - Braşov este oprit marţi dimineaţă între localităţile Izvoru Mureşului şi Izvoru Olt, din cauza unor defecţiuni apărute în urma căderii unor crengi peste pantograful locomotivei.

Tren oprit de crengile unor copaci. Zeci de pasageri sunt blocați în frig, în Harghita
de Loredana Chimoiu    |    28 Dec 2021   •   09:11

Potrivit ISU Harghita, în tren sunt aproximativ 40 de pasageri.

''Trenul Regio 4.504 care circula pe ruta Topliţa-Braşov prezintă defecţiuni în urma căderii unor crengi de arbori peste pantograful locomotivei. Trenul este oprit între localităţile Izvoru Mureşului şi Izvoru Olt. În tren sunt circa 40 de pasageri'', precizează sursa citată.

Se intervine cu o drezină pantograf pentru remedierea defecţiunii. Se estimează că problema va fi remediată în aproximativ o oră, mai arată ISU.

Circulația feroviară a fost afectată de căderea unui copac şi în Prahova 

Traficul feroviar a fost oprit temporar, în această noapte, pe raza Sucursalei Regionale CF București, între Valea Largă și Comarnic, pe firul 2 de circulație, din cauza fenomenelor meteorologice severe, care au provocat căderea unui copac pe linia de contact.

Evenimentul a dus la întreruperea tensiunii și a afectat circulația trenului R 3032 (care se deplasează pe relația Brașov – București Nord). Acesta a staționat între Valea Largă și Comarnic în intervalul orar 20.20 – 22.52, până la sosirea unei locomotive Diesel, care l-a remorcat din linia curentă, precizează CFR SA.

Circulația trenurilor nu a fost afectată pe firul 1, unde a fost asigurată tracțiunea electrică a trenurilor.

×
Subiecte în articol: Harghita CFR Brașov
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close