Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimul mesaj pe care Ioan, băiatul preotului, i l-a trimis iubitei sale de 12 ani, înainte de a se arunca în gol

Ultimul mesaj pe care Ioan, băiatul preotului, i l-a trimis iubitei sale de 12 ani, înainte de a se arunca în gol

Este tragedie în familia unui preot, după ce copilul de 13 ani s-a aruncat în gol, pentru că ar fi suferit o dezamăgire în dragoste. 

Ultimul mesaj pe care Ioan, băiatul preotului, i l-a trimis iubitei sale de 12 ani, înainte de a se arunca în gol
Sursa foto: Antena 3 CNN/Facebook
de Georgiana Adam    |    09 Noi 2022   •   08:32

Ioan avea doar 13 ani şi era un adolescent aparent fericit, fără griji şi probleme. 

Minorul și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri.

Autoritățile au mers încă de la început pe varianta sinuciderii, după ce au aflat că acesta ar fi avut pe parcursul zilei o ceartă cu prietena sa, elevă în aceeași unitate de învățământ.

"Erau foarte bine. I-a şi dat mesaj înainte de... Da, i-a scris "te iubesc" şi pe urmă s-a aruncat. Nu are vină fata", spune unul dintre colegii de şcoală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"A premeditat. Unde să-mi strig durerea? Unde să-l fac pe celălalt să se simtă vinovat, cu ghilimele, decât în locuri pe care le frecventăm de obicei?", precizează psihologul Ovidiu Telegescu, potrivit observatornews.ro.

Copilul ar fi plecat de acasă luni seara, de unde locuia împreună cu părinții, și le-a spus acestora că merge să se plimbe.

Mama acestuia, văzând că nu răspunde după un anumit timp la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație pe care o avea instalat pe telefonul acestuia.

L-a găsit în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului. 

Acolo, cineva din familia minorului, mai exact unchiul acestuia, a alertat autoritățile, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al ambulanței, care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru adolescent. 

Adolescentul era elev al Liceului de Arte "Ioan Ștefan Paulian" din Drobeta-Turnu Severin, în clasa a VIII-a, la secțiunea arte. 

Acum, întreaga clasă îl plânge pe copil, în sală fiind aprinse lumânări în memoria fostului lor coleg.
 

×
Subiecte în articol: preot mesaj aruncat
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close