Antena 3 CNN Actualitate Locale Un adolescent din Vaslui a intrat în comă, după ce a fost lovit din greșeală de tatăl lui

Un adolescent din Vaslui a intrat în comă, după ce a fost lovit din greșeală de tatăl lui

Un adolescent de 15 ani, din comuna Pochidia, județul Vaslui a intrat în comă după ce a fost lovit din greșeală de tatăl lui care era implicat într-o încăierare cu o altă persoană.

Un adolescent din Vaslui a intrat în comă, după ce a fost lovit din greșeală de tatăl lui
Sursa foto: Foto: Vremea Noua
15 Iun 2020   •   23:48

"Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral prin agresiune, fiind în comă de gradul IV. A fost preluat de pe un câmp, unde a fost o altercaţie. A fost solicitat un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Galaţi. El ar fi fost lovit, fără intenţie, de către tatăl său, în încăierare", au precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Martorii susțin că tatăl băiatului, în loc să-şi lovească adversarul, şi-ar fi lovit propriul copil direct în moalele capului. Bărbatul însă susţine contrariul, acuzând că cealaltă persoană i-a lovit copilul.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentul, în acest caz fiind deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă, conform Agerpres.


 

 

 

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close