Antena 3 CNN Actualitate Locale Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, reţinut după ce i-a furat cardul de salariu al unui coleg

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, reţinut după ce i-a furat cardul de salariu al unui coleg

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, reţinut după ce i-a furat cardul de salariu al unui coleg
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Iun 2016   •   10:47

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiul Motru a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunile de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos după ce a sustras cardul de salariu al unui coleg de serviciu, se arată într-un comunicat de presă postat, miercuri, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

"În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că acesta, în data de 21 mai, ar fi forţat uşa de la un fişet metalic, amplasat în incinta sediului Carierei Jilţ Sud Mătăsari, ce aparţine colegului său, de unde a sustras două bonuri valorice în valoare de 20 lei fiecare şi cardul de salariu al acestuia de pe care, fără drept, a retras suma de 600 lei. Bărbatul urmează a fi prezentat în cursul zilei procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale", se menţionează în comunicat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Complexul Energetic Oltenia
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close