Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Brașov și-a pierdut cardul bancar. Hoțul a făcut tranzancții zeci de mii de lei

Un bărbat din Brașov și-a pierdut cardul bancar. Hoțul a făcut tranzancții zeci de mii de lei

Un bărbat din Brașov și-a pierdut cardul bancar, iar la scurt timp a fost găsit de cineva și au fost retrase mai multe sume de bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 9.600 de lei.

Un bărbat din Brașov și-a pierdut cardul bancar. Hoțul a făcut tranzancții zeci de mii de lei
Sursa foto: foto: Pexels.com
06 Mar 2020   •   16:13

Polițiștii brașoveni au fost sesizați în legătură cu această situație și fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "însușirea bunului găsit","efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos" și  "acces ilegal la un sistem informatic".

"Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, persoane necunoscute și-au însușit pe nedrept cardul, efectuând un număr de 14 operațiuni neautorizate de retragere de numerar de la diferite ATM-uri amplasate pe raza municipiului Brașov, jud. Brașov, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 9.600 lei", au transmis oamenii legii printr-un comunicat.

De asemenea, în urma activităților investigativ operative efectuate în cauză, polițiștii au identificat imagini cu persoanele bănuite de săvârșirea faptelor anterior menționate.

Până în acest moment nu au fost găsiți vinovații, însă cercetările oamenilor legii continuă.
   

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close