Antena 3 CNN Actualitate Locale Proxenet periculos din Mizil, reținut după ce a torturat o tânără însărcinată și a batjocorit mai multe fete

Proxenet periculos din Mizil, reținut după ce a torturat o tânără însărcinată și a batjocorit mai multe fete

Un bărbat din orașul Mizil, Prahova, care a racolat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cel mai mult a avut de suferit de pe urma individului o minoră cu care era într-o relație. Pe aceasta a forțat-o să se prostitueze până cu câteva zile înainte de a-i naște fiul, a abuzat-o fizic de nenumărate ori și chiar a lovit-o intenționat cu mașina.

Proxenet periculos din Mizil, reținut după ce a torturat o tânără însărcinată și a batjocorit mai multe fete
Sursa foto: Foto: captură Antena 3 (arhivă)
19 Mai 2020   •   16:22

”La data de 19.05.2020, procurorii au dispus reţinerea inculpatulu pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, trafic de persoane şi violenţă în familie. În fapt s-a reţinut că începând cu luna ianuarie 2016, inculpatul a racolat mai multe tinere de pe raza oraşului Mizil şi a comunelor învecinate, profitând de faptul că acestea provin din familii dezorganizate, au o situaţie materială precară şi o slabă pregătire şcolară, fiind determinate de către acesta sa practice prostitutia la limita dintre judetele Prahova si Buzau, precum şi în parcările situate pe DN1B, între localităţile Albesti Paleologu si Mizil”, a anunţat, marţi, DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Despre relația cu minora cu care a făcut un copil, procurorii spun că bărbatul a forţat-o să se prostitueze până cu o săptămână înainte de data naşterii, obicei pe care l-a reluat după cel mult trei săptămâni de la naștere. 

Fata era frecvent agresată, iar acțiunile „au culminat pe 18 noiembrie 2018, când inculpatul a luat-o cu maşina din locul în care se prostitua, după ce în prealabil a lovit-o intenţionat cu bara din faţă a maşinii, a dus-o la locuinţa sa şi i-a produs multiple agresiuni fizice, cu precădere în zona membrelor inferioare, cu toporul, victima suferind fracturi deschise, care au necesitat pentru vindecare un număr de 65 – 70 zile de îngrijiri medicale”, a transmis DIICOT.

Tribunalului Prahova a dispus marți arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: Mizil
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close