Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cunoscut medic a murit la câteva zile după ce a fost reclamat

Un cunoscut medic a murit la câteva zile după ce a fost reclamat

Un cunoscut medic a murit la câteva zile după ce a fost reclamat
Sursa foto: Foto: freeimages.com
28 Iul 2017   •   10:15

Medicul ginecolog Gheorghe Lazăr, de la Spitalul municipal „Alexandru Simionescu” a murit joi. Doctorul a avut o activitate de 35 de ani la spitalul din Hunedoara, lucrând până când boala de care suferea a ajuns în stadiu terminal şi nu i-a mai permis să profeseze, potrivit adevarul.ro.

Cu doar două săptămâni înainte de a deceda medicul a fost reclamat pentru malpraxis. Părinţii unui copil adus pe lume la spitalul din Hunedoara, în luna iunie, au depus o plângere penală împotriva medicului ginecolog Gheorghe Lazăr, acuzându-l că deşi era de gardă în ziua naşterii copilului, a refuzat să asiste sarcina. Mama sa l-a născut asistată doar de moaşă, după mai multe ore de travaliu.

Băieţelul, cu o greutate de cinci kilograme, a fost transportat cu un elicopter la clinica din Timişoara în stare critică, cu hemoragie meningo-cerebrală masivă şi sindrom convulsiv.

În urma plângerii depuse de tatăl bebeluşului, la Spitalul municipal Hunedoara au început trei anchete. Colegiul medicilor a fost sesizat, Poliţia sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, iar conducerea spitalului a demarat propria anchetă.

 

×
Subiecte în articol: a murit medic ginecolog
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close