Antena 3 CNN Actualitate Locale Un om de afaceri din Târgu Jiu ar fi comandat asasinarea finului său

Un om de afaceri din Târgu Jiu ar fi comandat asasinarea finului său

Un om de afaceri din Târgu Jiu ar fi comandat asasinarea finului său
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Ian 2018   •   18:06

Un om de afaceri din Târgu-Jiu este cercetat de procurori, după ce ar fi comandat asasinarea finului său și a plătit o sumă de bani unor interlopi să îl ucidă.

Ion Șteaburdea, patron al unor numeroase case de amanet din Rovinari și Târgu Cărbunești, care deține o avere impresionantă potrivit jurnaliștilor de la gorj-domino.ro, i-a pus gând rău finului său, Laurențiu Țavoc, din cauză că acesta i-ar fi luat clienții.

Șteaburdea ar fi tocmit câțiva interlopi ca să îl omoare pe Țavoc, numai că interlopii i-au luat banii afaceristului și l-au avertizat pe Țavoc că nașul său a comandat asasinarea sa. Astfel, totul a ajuns pe masa procurorilor și polițiștilor din Târgu-Jiu.

„În urmă cu un an și jumătate am deschis în Rovinari o casă de amanet, iar de atunci alt patron de case de amanet mă amenință că mă omoară. Îmi urmărește soția și fetița cu diverși interlopi. În luna iulie, anul trecut, a trimis trei interlopi să mă omoare. A plătit aproximativ șase sute de milioane de lei vechi să fiu omorât, mașina să fie incendiată și geamurile casei mele de amanet să fie sparte", a declarat Țavoc.

×
Subiecte în articol: asasinare om de afaceri
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close