Antena 3 CNN Actualitate Locale Un urs a fost lovit mortal de un TIR pe Autostrada Sibiu - Orăştie. Animalul, proiectat într-un alt autoturism

Un urs a fost lovit mortal de un TIR pe Autostrada Sibiu - Orăştie. Animalul, proiectat într-un alt autoturism

Un urs a fost lovit mortal de un TIR pe Autostrada Sibiu - Orăştie. Animalul, proiectat într-un alt autoturism
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Oct 2018   •   17:23

Un alt urs, al treilea în acest an, a fost omorât miercuri pe A1, pe sensul Sebeş-Sibiu, a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Robert Elekes.

''Animalul a fost lovit la km 257, sensul Sebeş-Sibiu, mai întâi de un tir, apoi a ricoşat într-un autoturism. Colegii mei au identificat de această dată şi locul pe unde a escaladat gardul şi urme pe taluzul drumului. În zonă este o pădure, dar bănuiala este că ar fi venit de la groapa de gunoi din apropiere. Ţin să precizez că la nici 50 de metri de locul incidentului există subtraversare (ecoduct) pentru animale, dar din păcate ursul a ales să nu treacă pe acolo'', a precizat purtătorul de cuvânt al DRDP.

Elekes a spus că Secţia Autostrăzi Sibiu a derulat în ultima lună un program de reparare construcţie şi înlocuire de gard de protecţie pe toată lungimea sectorului de autostradă. S-au instalat deja 2000 metri de gard nou şi urmează alţi 2.000 metri, cu înălţimea de 1,5 metri. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: urs autostrada lovit mortal
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close