Antena 3 CNN Actualitate Locale Un vasluian și-a ucis verișorul după ce s-a întors din Germania. Crima a fost comisă la petrecere

Un vasluian și-a ucis verișorul după ce s-a întors din Germania. Crima a fost comisă la petrecere

Un vasluian și-a ucis verișorul după ce s-a întors din Germania. Crima a fost comisă la petrecere
19 Dec 2018   •   11:54

Un tânăr din Vaslui și-a ucis verișorul după ce s-a întors din Germania. Crima, comisă la petrecerea de întoarcere acasă 

Trupul victimei a fost descoperit, la marginea satului, lângă o casa părăsită, de câțiva localnici. Polițiștii sosiți la fața locului au descoperit zeci de lovituri pe trupul bărbatului de 40 de ani. Procurorii au stabilit că victima, Ionel Popescu, a bătut împreună cu mai mulți cunoscuți la un chef organizat de verișorul său, Lucian Radu Popescu, care tocmai se întorsese din Germania de doar câteva zile, notează vremeanoua.ro.

Un scandal monstru a izbucnit între cei doi verișori care s-au luat la bătaie. În fața anchetatorilor, Radu Lucian Popescu, bărbatul acuzat de crimă, a povestit că a plecat spre casă, iar vărul său l-ar fi atacat. 

După ce s-au lovit reciproc, tânărul de 23 de ani s-a întors la birtul unde rămăseseră ceilalți petrecăreți și le-a povestit ce s-a întâmplat. Lucian Radu Popescu a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Tânărul a cerut clemență, însă instanța a stabilit ca pe numele acestuia să fie emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit localnicilor, bărbatul acuzat de crimă a fost închis pentru tentativă de omor, după ce a lovit un consătean cu un cuțit. În primăvara acestui an, a ieșit din închisoare, pe baza legii recursului compensatoriu.
 

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close