Antena 3 CNN Actualitate Locale Shaorma i-a bagat in spital! Au mancat de la fast food si instant au inceput sa simta rau - Ce consumasera de fapt

Shaorma i-a bagat in spital! Au mancat de la fast food si instant au inceput sa simta rau - Ce consumasera de fapt

Shaorma i-a bagat in spital! Au mancat de la fast food si instant au inceput sa simta rau - Ce consumasera de fapt
16 Mai 2018   •   16:08

Aproape 40 de ieșeni intoxicați de maioneza de la un fast-food din oraș, majoritatea copii şi tineri, au ajuns - în ultimele două zile - la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi cu simptome de toxiinfecţie alimentară, după ce au mâncat shaorma.

Directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase Sf. Parascheva din Iaşi, medicul Mihnea Hurmuzache, a declarat miercuri, 16 mai, că, în prezent, în unitatea medicală sunt internate 38 de persoane, marea majoritate copii şi tineri, care ar fi consumat produse fast-food, după cursuri.

BUnii dintre pacienții care au ajuns la spital prezentau febră și stări de vomă. Chiar dacă starea lor nu este gravă, aceștia vor mai rămâne internați în continuare. Alte câteva persoane, care s-au prezentat cu aceleaşi simptome, au refuzat internarea, fiind cazuri uşoare. Bzi.ro susține că doar 16 pacienți se mai află internați, în acest moment.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close