Antena 3 CNN Actualitate Unde îți poți ascunde banii și telefonul, când ești la plajă. Hoții nu s-ar gândi niciodată să le caute acolo

Unde îți poți ascunde banii și telefonul, când ești la plajă. Hoții nu s-ar gândi niciodată să le caute acolo

Locul în care ne punem banii și telefonul, atunci când mergem la plajă, reprezintă de fiecare dată o grijă în plus. Cu toate acestea, există trei soluții care ne pot feri de hoți.

Unde îți poți ascunde banii și telefonul, când ești la plajă. Hoții nu s-ar gândi niciodată să le caute acolo
Sursa foto: Hepta | news & archive - Romanian
de Georgiana Adam    |    12 Iul 2023   •   21:51

Vacanța la mare poate deveni mai liniștită atunci când găsim un loc sigur pentru depozitarea banilor și a telefonului, atunci când mergem la plajă. De cele mai multe ori stăm cu frică și nu ne bucurăm pe deplin, când alegem să intrăm în apă sau pur și simplu când adormim. Iată trei locuri singure, unde putem să ascundem bunurile de valoare.

1.O sticlă goală de soluție pentru protecție solară

Acest loc este ideal ​​​​​​​pentru a-ți pune banii, inele, cercei și alte bijuterii micii. Ia un tub vechi de protecție solară și taie-l fix sub capacul de răsucire. Clătește bine recipientul, apoi lasă-l să se usuce. Ulterior, pune o batistă lângă obiectele de valoare introduse, pentru a împiedica crearea zgomotului care ar putea atrage atenția.

Citește și: Bugetul românilor pentru vacanța din această vară. Aproape 40% dintre ei nu vor pleca deloc în concediu

2. O minge de tenis veche

Un alt loc ideal pentru a vă ascunde bijuteriile sau ceasul.

3. O carte veche.

Cartea este o soluție pentru a depozita telefonul mobil sau cheile de la cameră. Aceasta trebuie să aibă o copertă groasă care să țină obiectele pe loc, mai mare decât filele. În procesul de pregătire, vei avea nevoie și de un obiect ascuțit cu care să tai paginile în așa fel încât să lași și margini, dar să ai și loc pentru obiecte, potrivit cancan.ro.

×
Subiecte în articol: plaja litoral
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close