Antena 3 CNN Actualitate O cântăreață celebră de muzică populară a fost lovită de fulger: ”Dumnezeu a vrut să mai trăiesc”

O cântăreață celebră de muzică populară a fost lovită de fulger: ”Dumnezeu a vrut să mai trăiesc”

Cântăreața de muzică populară, Lorenna, a fost lovită de un fulger.

O cântăreață celebră de muzică populară a fost lovită de fulger: ”Dumnezeu a vrut să mai trăiesc”
Sursa foto: Facebook / Lorenna
de Laura Dinu    |    07 Iul 2023   •   13:55

Artista a povestit despre momentele cumplite prin care a trecut. Din fericire, acum se simte bine, după ce a suferit câteva răni la picior și resimte dureri ușoare.  

Lorenna spune însă cu nu a avut timp să își dea seama ce se întâmplă.  

"Sunt bine! Am suferit o lovitură la picior, mă doare o coastă, un cot, dar în rest sunt bine. Nici măcar nu am apucat să îmi dau seama ce se întâmplă în acele momente, dar acum pot să vă spun că sunt bine", a explicat Lorenna. 

„Am fugit și eu pentru două zile într-o minivacanță de weekend, mă aflam pe balcon și cum obișnuiesc eu să dau live-uri... Nici ploaie, nici tunete, nimic... Nu știu la un moment dat de unde a venit, a venit așa de nicăieri un fulger. Prima reacție când fulgeră, știi că te îndrepți spre ușă, dar eu n-am mai apucat să mă îndrept, n-am mai apucat nici măcar să aștept acele secunde, să se declanșeze, pentru că mă așteptam să se declanșeze tunetul, după fulger.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

N-am mai apucat să fac nimic, am fost luată pe sus de suflul tunetului și am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel, cam la 3 metri, să zic așa. Efectiv am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor, în mijlocul camerei.  

Dumnezeu a vrut să mai trăiesc”, a spus artista la Antena Stars.  

×
Subiecte în articol: Lorenna lovitura de trăsnet
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close